Kalender for aktiviteter i Herreværelset

Login

Herreværelset

Rudersdal

Hjemmesiden er ændret

 Registrering lukket
 
0
Kategori
Herreværelset
Dato
01 august 2019 00:00 - 01 august 2020 00:00

Kære deltager i Herreværelset

Det store fokus på og de mange nye krav til beskyttelse af persondata betyder, at vi er nødt til at ændre vores procedurer for indkaldelse og tilmelding til Herreværelsets aktiviteter.

I dag opbevares jeres mailadresser på private computere hos den enkelte aktivitetsleder, Herreværelset har desuden sin egen hjemmeside. Begge dele er ifølge persondataloven ikke længere tilladt.

I fremtiden vil alle data derfor blive lagret centralt på servere i Landsforeningen Ældre Sagen, som også vil være dataansvarlig. Fremover vil I kun se arrangementer og aktiviteter på vores lokale hjemmeside www.aeldresagen.dk/rudersdal - klik på boksen ”Arrangementer, Aktiviteter og IT-kurser”, og find Herreværelset under ”Foredrag og møder”.

Derfor - hvis du fortsat ønsker at modtage informationer om arrangementer og aktiviteter i Herreværelset, skal du klikke på linket i bunden af denne mail.

Når du gør det, kommer du direkte til den formular, hvor du kan tilmelde dig. Hvis du er medlem af Ældre Sagen, skal du blot bruge dit medlemsnummer og din fødselsdato, hvis du ikke er medlem, skal du klikke på og markere cirklen ud for ”Jeg er ikke medlem” øverst i vinduet og udfylde formularen.

Uanset om du er medlem eller ej, er det vigtigt at, du sikrer din mailadresse er korrekt, og at den vises på tilmeldingssiden.

Du kan ændre og tilføje mailadresser ved, ud for mailadressen, at klikke på ”Redigér mailadresse”.

Hvis du ikke tilmelder dig det nye system, vil du fremover IKKE modtage informationer fra Herreværelset.

LINK til tilmelding: https://aktiviteter.aeldresagen.dk/layouts/tilmeldiframe.aspx?guid=d34e1703-8c0b-4214-a10e-388386be0a70

Venlig hilsen

Søren Jespersen, Herreværelset

Ældre Sagen i Rudersdal

 

Til de der allerede er medlemmer af Herreværelset, og som har meldt sig til arrangementer på vor eksisterende hjemmeside (Herreværelset2.dk), vil det være nødvendigt at tilmelde jer igen i det nye system, idet det gamle vil blive nedlagt om kort tid.

Jeg beklager denne besværlige procedure, men når det er overstået, skulle systemet gerne køre på skinner fremover!

MVH.   Søren J.

 

 
 

Alle datoer

  • Fra 01 august 2019 00:00 til 01 august 2020 00:00

Deltagerliste

 Ingen deltagere 

Oprettet af iCagenda

Copyright © Herreværelset Rudersdal